Jedna sasvim jednostavna priča

100% smo posvećeni unapređenju vašeg poslovanja jer je to pravi a verujem i jedini put za nas. Ako vam je neko takav potreban hajde da porazgovaramo.

Mi smo mala agencija koja pravi velike stvari za svoje klijente

“ Creative without strategy is called ‘art.’
Creative with strategy is called ‘advertising’. ”

Jef I. Richards

Promo Team smo osnovali 2011. godine.
Od tada se stalno usavršavamo prateći najnovije trendove u oblasti veb dizajna i digitalnog marketinga.

Postoji dosta veb sajtova koji izgledaju kao pravo umetničko delo, što bi naš narod rekao “na zid da ih okačiš.” I to je super… za gledanje. Nemojte me pogrešno shvatiti i takvi sajtovi imaju svoju publiku, ali ako želite da vaš sajt doprinosi vašem poslovanju onda postoji nešto drugo na šta trba obratiti pažnju.

Veb sajt treba da radi u korist vašeg poslovanja. Treba da bude koristan alat koji rešava probleme.

Predpostavljam da ste svesni da je marketing više od lepote. Da su univerzalna rešenja, kojima mnogi pribegavaju, dosadana i da ne doprinose poslovanju koliko bi moglo i moralo.

Ako je moja predpostavka tačna onda je moguće da bismo mogli napraviti saradnju koja bi unapredila vaše poslovanje.

Mi smo manja agencija (ali nam je cilj da iz godine u godinu rastemo) koja nema kapacitet za veliki broj klijenata. Jer da bi nešto funkcionisalo kako treba mora mu se posvetiti vreme.

Naše vreme je ograničeno i želimo da ga usmerimo samo na one projekte za koje smo sigurni da će napraviti uspeh. Ukoliko nešto ne možemo, iz bilo kog razloga, odmah ćemo vam to i saopštiti (verovatno i preporučiti nekoga ko bi mogao). Nećemo trošiti vreme ni vama ni nama, jer kao suprug i otac jedne dovojčice i jednog dečaka zahvalan sam na svakom trenutku koji mogu posvetiti njima.

Naši klijenti sa kojima sarađujemo godinama cene ovakav pristup i zbog toga ostaju sa nama. Nismo se vezali nikakvim čvrstim ugovorom već samo obostranim poslovnim zadovoljstvom.

Ako ste radoznali ili mislite da možemo pomoći vašem poslovanju onda odvojite par minuta da popunite upitnik koji se nalazi OVDE.