...

Digitalni marketing – Promo Team

Veb sajt

je više od brošure

Veb sajt je alat koji vam pomaže da pridobijete nove klijente, sprovedete istraživanja, integrišete svoje marketinške aktivnosti i predstavite vaše vrednosti širokoj publici 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

Uz konstantan fokus na potrebe korisnika a u skladu sa vremenom u kome živimo,
dizajniramo veb sajtove koji promovišu brendove i podstiču publiku na akciju.

Ako ovo čitate verovatno ste u potrazi za ljudima koji će vam napraviti sajt pomoću koga ćete pronaći nove klijente, povećati prodaju i ostvariti veću dobit za vaše preduzeće.

Ukoliko već imate sajt i niste zadovoljni njime jer ne isporučuje rezultat koji bi trebalo da isporučuje onda ste svesni da polovična rešenja ne vode daleko.

Da biste ubrzali svoj rast, učvrstili svoju poziciju na tržištu i preduzeli sledeći korak, potreban vam je dokazan plan koji proizvodi stvarne rezultate.

3 stvari za uspešan veb sajt

Istraživanje i strategija

Svaki uspešan vebsajt projekat počinje sa istraživanjem.
Detaljnim sagledavanjem tržišta u oblasti u kojoj poslujete kao i konkurencije koja dobro radi svoj posao pravimo strategiju koja vam pomaže da se pronađete i da se povežete sa vama idealnim klijentima.

Dizajn i razvoj

Vaša prezentacija na internetu treba da bude dosta više od vizuelno lepe. Sadržaj vašeg sajta, sa jedne strane, treba da bude optimizovan za internet pretraživače, dok sa druge strane treba da pruži vrhunsko korisničko iskustvo korisniku nezavisno od vrste uređaja ( mobilni telefon, tablet, računar) koji se koristi i uspešno predstaviti sve vrednosti koje vaše poslovanje donosi klijentima.

Stalno unapređenje

Posao se ne završava kad se sajt objavi. Ustvari pravi posao tek počinje! Najuspešnji veb sajtovi konstantno se prate, testiraju i unapređuju i time obezbeđuju najbolji povrat uloženih sredstava i ostaju kako za korisnike tako i za internet pretraživače.

Da li vaš sajt radi kako treba?

Mnogi vlasnici preduzeća jednostavno nisu sigurni da li njihova veb lokacija ispunjava svoj potencijal ili ne!
Nabavite naš besplatni vodič „Veb lokacije koje rade“ koji će vas provesti kroz 6 najvažnijih aspekata za uspeh veb stranice!

Ako ste?

Radoznali ili mislite da možemo pomoći vašem poslovanju
onda odvojite par minuta da popunite upitnik koji se ispod.

Radi što preciznijeg odgovora napišite par dodatih rečenica koje opisuju sferu vašeg delovanja.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.